Managerski psihološki pregledi

Iskanje ravnotežja med delovnim okoljem in osebnim življenjem sta najpogostejša povzročitelja stresa sodobne družbe. Različni stresni dejavniki dolgoročno privedejo do zdravstvenih težav in izgorelosti, ki je ena izmed pogostejših bolezni sodobne družbe.
Na podlagi dolgoletnih izkušenj in dela z ljudmi, ki se spopadajo z izzivi vodstvenih položajev v večjih in manjših podjetjih, smo v Centru Ahil razvili programe Managerskih psiholoških pregledov, ki jih vodijo izkušeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami. Cilj izvajanja tovrstnih pregledov je:

– preveriti stresne dejavnike v življenju posameznikov,

– ugotoviti posameznikove vire in načine obvladovanja stresne obremenjenosti,

– posameznika skozi delavnice in izobraževanja pripreljati do znanj, s katerimi lažje najde ravnovesje med poklicnim in družinskim življenjem,

– organizirati svoj čas in posledično biti bolj prisoten ter učinkovitejši na pomembnih področjih življenja posameznika.

S pravočasnim znanjem o prepoznavanju lastnega delovanja, bolje uravnovesimo sebe z okoljem in dolgoročno preprečimo izgorelost, različna telesna obolenja ter splošno slabo počutje.

Smo prvi v Sloveniji, ki izvajamo celostne Managerske psihološke preglede, ki jih opravljajo izključno psihologi/terapevti.

Izbirate lahko med 4 različnimi paketi Managerskih psiholoških pregledov, glede na vaše želje in cilje, ki jih želite doseči. Celoten opis storitev in poteka managerskih pregledov je na voljo v predstavitveni brošuri. Vabimo vas, da nam pošljete e-mail na naslov:
info @ svet-ahil.si in prejmete vse potrebne informacije.

ZAKAJ MANAGERSKI PSIHOLOŠKI PREGLED

Na podlagi 15-letnih izkušenj in znanja najboljših slovenskih strokovnjakov s področja psihologije in psihoterapije smo kot odgovor na izzive vodstvenih kadrov, v Terapevtsko-izobraževalnem centru Ahil kot prvi v Sloveniji razvili celovit program Managerskih psiholoških pregledov.

Vedno višje delovne zahteve, nenehna tekma s časom, zahtevni dialogi, pogajanja in kompleksnost vodenja zaposlenih so pogosti povzročitelji stresa. Če temu dodamo še konfliktne ali čustveno zahtevne situacije tako na delovnem mestu kot v domačem okolju, se pogosto znajdemo pod veliko psihično obremenitvijo. V Terapevtsko-izobraževalnem centru Ahil ugotavljamo, da so zdravstvene težave zaposlenih, zlasti pa vodstvenih delavcev, v večini primerov pogojene s psihološkimi dejavniki. Skrb za lastno dobro počutje je osnova za uspešno poslovno in zasebno življenje.

Dolgoletne izkušnje z obravnavo ljudi najrazličnejših zaposlitvenih profilov v Centru Ahil nam potrjujejo, da je mogoče psihološke težave, kot so stres, izgorelost, depresija, tesnoba, strah pred neuspehom, težave s pozornostjo, nespečnost ali konfliktna naravnanost v komunikaciji, ob strokovni pomoči premagati. Mnogo klientov teh težav sicer nima izrazitih, želijo pa si jasnih in konkretnih odgovorov strokovnjakov s teh področij.

PAKETI IN CENIK STORITEV

V Centru Ahil smo za vas oblikovali dva osnovna paketa storitev, pri čemer lahko znotraj prvega izbirate med tremi možnostmi. Za več informacij in predstavitveno brošuro ter ponudbo nas prosimo kontaktirajte na telefonski številki 040 851 553 ali prek e-poštnega naslova center@svet-ahil.si.

Posameznik bo v sklopu Managerskega psihološkega pregleda dobil pomembne odgovore na vprašanja o tem, kaj sta stres in izgorelost ter pridobil veščine obvaladovanja stresa in medosebnih odnosov tako na poslovnem kot zasebnem področju.

STOPITE V STIK Z NAMI